Twee handen met hartjes in diverse kleuren in boogvorm.

Energetische behandelingen

Wanneer we een probleem hebben, gebruiken wij altijd energie uit ons eigen systeem. Daarom zijn energetische behandelingen belangrijk en fijn ter ondersteuning. Door te werken op de chakra’s en de aura kun je veel sneller tot gedragsverandering komen en psychisch sterker worden.

Chakra's

Chakra’s zijn energiecentra in het lichaam en staan in verbinding met diverse organen en de psyche. Als hier blokkades ontstaan, raak je uit balans. Door deze weer in balans te brengen, stroomt alles meer vanzelf en voel je je energieker en gelukkiger!

Aura

De aura is het uitstralingsveld van energie om het lichaam. Dit uitstralingsveld wordt in sterke mate bepaald door het bewustzijn van de mens en door de ziel.

 


Elke ziel is uniek en elk mens is anders. Ouders willen al het goede voor hun kinderen met als resultaat dat men ze vaak dooddrukt en teveel beschermt. Men beschermt ze voor verkeerde invloeden met als gevolg dat het kind niet aan de zelf gekozen weg “de eigen wijze” toekomt. Vaak door deze goed bedoelde programmatie kan een mens op een gegeven moment blokkeren. Door een holistische zienswijze en de energetische behandelingen kom je dichter bij de ziel en de kern waar men voor bedoeld is te zijn.