Gestapelde stenen

Ontspanning

Ontspanning is een belangrijk deel van je gezondheid. Dagelijks bouwen we spanningen op in ons lichaam en in onze geest en deze spanningen zouden op den duur ook tot lichamelijke en geestelijke klachten kunnen leiden. Je ontspant wanneer je lichaam en geest tot rust komen. Dat is nodig om je te laten herstellen van inspanning. Het is de kunst om de goede balans te vinden tussen inspanning en ontspanning.

Met voldoende ontspanning voorkom je dus klachten. En als je ontspannen bent ervaar je minder stress, slaap je beter en neemt je weerstand toe. Je zit meestal ook algemeen lekkerder in je vel. Ontspannen is dus belangrijk voor je dagelijks functioneren en voor je gezondheid.

Eigenwijz Energetisch coachpraktijk biedt meerdere mogelijkheden voor ontspanning. Vind je het lastig om je helemaal te ontspannen en zit je toch veel in je hoofd? Laten we dan samen kijken wat je nodig hebt om je beter te kunnen ontspannen en meer los te kunnen laten middels coaching in combinatie met energetische behandelingen of een massage, nèt dat wat bij jou past!