Loes Radermacher in het bos

Over mijzelf

Ik ben Loes Radermacher, moeder van twee prachtige dochters Jule en Iris. In Swalmen (Limburg) woon ik samen met mijn lieve vriend Ruud en zijn kinderen Sjoerd en Niels. Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse commerciële functies waarbij ik met collega’s en klanten de verbinding aan ben gegaan. Zo heb ik mezelf in de loop der jaren beter leren kennen, mijn eigen wijze ontdekt op alle lagen met (eigen)wijsheid en kennis en ook mijn valkuilen tegengekomen, bergen en dalen doorkruist en geleerd van mezelf en mijn omgeving.

Gezin Loes

Wat ik altijd leuk gevonden heb aan mijn werk is het samenwerken met mensen, collega’s en klanten, samen leren en ervaren van elkaar. Hoe reageert iemand, hoe sta ik hierin, wat zegt dit over mij, kan ik hier iets mee, moet ik hier iets mee of mag ik het loslaten en is het iets van de ander?

De interesse in mensen, welke dingen hen bewegen, was er al heel lang. Daarom heb ik de laatste jaren gekozen voor diverse opleidingen om mijn kennis en wijsheid te verrijken. Met deze kennis en wijsheid werk ik op holistische wijze en kijk ik samen met jou naar je vraag.
Vertrouwen, ergens samen voor gaan, afspraken nakomen en onvoorwaardelijke bereidheid zijn onze basis. Ik werk als een spiegel voor je
en confronteer je liefdevol met je pijnstukken zodat jij als mens kunt groeien in je eigen ontwikkeling.

In mijn vrije tijd lees en wandel ik graag, bespeel ik basklarinet bij de harmonie in Boukoul. Ik kook met liefde en ik ga ook heel graag lekker uiteten, ik lust bijna alles. Ook maak ik graag een reis naar landen zoals Thailand, Italië, Engeland, Duitsland enz. enz.  Op vakantie vind ik het
leuk om te kijken naar mensen: hoe ze uitzien, hoe ze bewegen en probeer ik te kijken of ik kan ontdekken hoe iemand is in de kern.

Door mijn ruime levenservaring als vrouw, dochter, collega, moeder en ook door mijn cursussen en coachopleiding, ben ik in staat om in te voelen in de ander, te kunnen spiegelen en oplossingsgericht te coachen, energetisch te ondersteunen. Ik ben wie ik ben, mijn werkwijze is mijn eigen wijze. Per traject bekijk ik wat er nodig is, zodat jij je weer herinnert wat je “eigen wijze” is en hier ook naar durft te leven en dingen durft te veranderen zodat je (weer) jezelf kunt zijn.