Bos, groen met een bospad

Coaching

Op holistische wijze (ik benader het lichaam niet apart van de geest), kijk ik samen met jou naar je vraag en hoe je tot verandering kunt komen in jezelf. Je gezin van herkomst, de sociale omgeving en andere invloeden die jou belemmeren om je pad te volgen worden onderzocht tijdens dit traject. Vanuit deze visie, bepaal ik welke energetische ondersteuning er nodig is, zodat je bij jezelf komt en het probleem sneller kunt overwinnen.
De coaching is oplossingsgericht en geheel vanuit jezelf met ondersteuning van mij op neutrale, speelse maar ook zeer empathische wijze, mijn eigen wijze…

Waar kan ik je bij ondersteunen?

In elk coachtraject werken we samen aan jouw coachvraag. Mijn rol hierbij is om je te helpen bij het vinden van passende oplossingen, helpen bij het versterken van nieuw gedrag, kwaliteiten naar boven te halen, met andere woorden, ik help je om jezelf te helpen. Er zijn meerdere paden te bewandelen in mijn praktijk, zie ook het gezondheidstraject. Bij een regulier coaching traject werken we met energetische behandelingen, NLP oefeningen, lichaamswerk, ruimen oude ballast op, systemisch werk en ontspanning.
Coachvragen kunnen zijn: zelfacceptatie, omgaan met belemmeringen (privé / werk), oude patronen doorbreken, faalangst, negatief zelfbeeld, maar ook lichamelijk klachten zoals rugpijn, obstipatie, keelpijn kunnen ook redenen zijn om eens samen te kijken naar de mogelijke oorzaak. Uiteraard ben ik geen arts en kan ik alleen samen met jou kijken vanuit holistisch oogpunt hoe we kunnen werken aan jezelf en hoe deze klachten dan zouden kunnen verminderen, maar blijf zeker onder behandeling van arts of specialist, mijn behandeling is GEEN vervanging!

 

Mijn werkwijze, onze wijze, eigen wijze

Wandelcoaching

Tijdens een wandelcoachsessie zit je niet tegenover elkaar. Je praat soms makkelijker als je in beweging bent en je kunt ondertussen los laten wat je wil en niet meer nodig hebt.  In de natuur ben je beter geaard en sta je in je eigen kracht om deze beweging in gang te zetten.

WAAROM COACHING TIJDENS HET WANDELEN?

Wandelen brengt je in beweging.
Je staat in je kracht, je bent letterlijk geaard in de natuur, je eigen natuur.
Frisse lucht geeft je een frisse blik op de situatie.
Praten, wandelen en bewegen, focus op jezelf en ondertussen genieten van de natuur.

Wandelschoenen lopend op een bospad