Reviews

Petra

Wat was je gevoel/ervaring bij mij in de praktijk? In de praktijk voelde ik me welkom en kon ik ontspannen. Het zag er ook netjes en professioneel uit, waardoor ik er in kon zakken. Het plaatje past bij het plaatje. De praktijkruimte beneden is ruim en dat is fijn om oefeningen te doen die dat nodig hebben. De praktijkruimte boven roept een gevoel van geborgenheid en dus veiligheid, erg prettig!

Wat heeft mijn behandeling je opgeleverd? De behandeling gaf me inzichten waar ik mee verder kan, juist door mijn eigen beelden/opvattingen bij te schaven of door situaties een plek te geven. Soms gaf het ook meer actieve inzichten of tools waar ik verder mee aan de slag kan. Als ik er 1 woord aan moet geven is dat verlichting. 

Als je me zou aanraden aan je beste vriend(in), wat zou je dan over me zeggen? Als ik je aanbeveel, dan vertel ik anderen dat je een warme uitstraling hebt, dat je kundig bent in je opvattingen, het geven van feedback en aanreiken van tools, dat je een prettige praktijk hebt, dat je heel goed zaken aanvoelt en dit vertaalt in je manier van werken. Kortom, dat je een persoon bent die je bij staat bij de toch soms heftige vraagstukken of ervaringen in het leven en er samen, in vertrouwen, doorheen kunt gaan.

Opmerkingen of tips: We spraken er al eerder over, misschien kunnen anderen er ook baat bij hebben; om er in te kunnen zakken, heb ik het nodig mijn hoofd rustig te laten worden en te focussen op het nu. Om je zo beter “over te geven” aan de sessie. Soms kan het toch wel spannend zijn namelijk. Een meditatie of oefening die daar op gericht is zou mij wel helpen het gevoel boven verstand de ruimte te geven.

Brenda

Wat was je gevoel/ervaring bij mij in de praktijk? n.vt.


Wat heeft mijn behandeling je opgeleverd? Ik had mijn knie bezeerd tijdens het dansen op een feestje en kon daarna moeilijk lopen, en dat ook nog net voor mijn vakantie…. Loes was bij mij voor de zangles (https://www.brendanijsen-zangles.nl/) en zag dat ik min of meer strompelde. Ze bood mij (heel erg lief!!) een energetische afstandsbehandeling aan. Dit heeft ze twee dagen achter elkaar gedaan en ik voelde al meteen dat het lopen een stuk soepeler ging en tijdens mijn vakantie heb ik heerlijk kunnen wandelen. Daar ben ik Loes heel erg dankbaar voor!


Als je me zou aanraden aan je beste vriend(in), wat zou je dan over me zeggen? Loes is een lieve, hartelijke vrouw waar je je al gauw bij op je gemak voelt.

Janneke

Wat was je gevoel/ervaring bij mij in de praktijk? Ik kwam bij Loes in de praktijk voor een energetische behandeling ivm lichamelijke klachten na een operatie.
Loes is een heel rustig persoon waarbij je je op je gemak voelt. Ze doet haar werk met passie, dat straalt ze ook uit. De praktijkruimte is mooi en straalt rust uit. Tijdens de behandeling stelt ze een paar specifieke vragen en geeft ook aan wat ze voelt. Na de behandeling had ik ’s avonds heel warme handen en voeten. Ze gloeiden gewoon, terwijl ik normaal altijd juist koude voeten heb.
Dit was heel bijzonder en viel mij meteen op. Die nacht heb ik de hele nacht doorgeslapen zonder wakker te worden van de pijn. De pijn was nog aanwezig, maar niet meer zo hevig. De dagen erna zwakte de pijn af.

Loes gaf ook aan dat mijn lichaam vroeg om rust. Mijn lichaam was sterk genoeg om zelf te herstellen. Ik ben me er ook ècht van bewust geworden dat rust in dit herstel héél belangrijk is.
Ook heb ik weer het vertrouwen in mijn lichaam dat het volledig herstelt.
Dank je wel Loes!

Wat heeft mijn behandeling je opgeleverd? De behandeling heeft mij geholpen in het herstel en mij het inzicht gegeven dat rust hierin heel belangrijk is.
Ook heb ik weer het vertrouwen in mijn lichaam dat het volledig op eigen kracht herstelt.

Als je me zou aanraden aan je beste vriend(in), wat zou je dan over me zeggen? Loes neemt haar werk serieus en doet dit met passie. Dat straalt ze uit, en daardoor voel je je ook op je gemak.
Ze geeft je rust en vertrouwen.

Floor

Wat was je gevoel/ervaring bij mij in de praktijk? Ik voelde me erg prettig en rustig in de praktijk.
Het heeft me heel erg geholpen met de dingen die mij dwars zaten.


Wat heeft mijn behandeling je opgeleverd? Ik voel me weer prettig in mijn vel.


Als je me zou aanraden aan je beste vriend(in), wat zou je dan over me zeggen? Ja dat zou ik zeker doen. Dat je een heel erg behulpzaam persoon bent.

Anoniem

Wat was je gevoel/ervaring bij mij in de praktijk? Heerlijk genoten van de massage!! Helemaal ontspannen terug naar huis! Absoluut een aanrader en ga zeker terug!!

Wat heeft mijn behandeling je opgeleverd? Heerlijk genoten en ontspannen.

Als je me zou aanraden aan je beste vriend(in), wat zou je dan over me zeggen? Super vriendelijk en ze weet wat ze doet!

Tamara

Wat was je gevoel/ervaring bij mij in de praktijk? In steekwoorden: Welkom Veilig Warm Fris Alles mag er zijn.


Wat heeft mijn behandeling je opgeleverd? Moeilijk te omschrijven, je moet het eigenlijk ervaren. En ik denk dat het voor iedereen een andere ervaring is. Maar ik voelde me letterlijk lichter worden, er ontstond ruimte en acceptatie voor hetgeen er is en een gevoel van ‘Kom maar op, ik kan alles aan’. Heel fijn, krachtig, vrij gevoel.
Heel apart dat een aantal punten op je hoofd zoveel in beweging kunnen brengen.


Als je me zou aanraden aan je beste vriend(in), wat zou je dan over me zeggen? Bij/voor Loes is niets te gek, alles mag er zijn en wees nieuwsgierig naar wat het je kan brengen.
Loes is iemand die geen blad voor haar mond neemt en je respectvol, zonder oordeel probeert te prikkelen om je in je eigen kracht te zetten.

Opmerkingen of tips: Wees niet te bescheiden!

Niels

Wat was je gevoel/ervaring bij mij in de praktijk? Fijne rustige sfeer in de praktijk en een hele ontspannende behandeling.


Wat heeft mijn behandeling je opgeleverd? Een heel goed punt bij een toets en meer zelfvertrouwen. De behandeling heeft ook opgeleverd dat ik op aarde ben gekomen om het zo maar te schrijven.


Als je me zou aanraden aan je beste vriend(in), wat zou je dan over me zeggen? Een super fijne praktijk en ook is Loes super ik zou het zeker aanraden om te gaan vooral voor rust en zelfvertrouwen

Opmerkingen of tips: FANTASTISCH!!!!!!

Yolanda

Wat was je gevoel/ervaring bij mij in de praktijk? Een hartelijk ontvangst. Je voelt je er snel op je gemak door de prettige sfeer die er heerst.


Wat heeft mijn behandeling je opgeleverd? Om meer terug te gaan in mijn rust modus en meer in het nu te zijn. Het slapen gaat veel beter.


Als je me zou aanraden aan je beste vriend(in), wat zou je dan over me zeggen? Loes is een vriendelijke vrouw. Ze straalt rust uit en neemt de tijd voor je. Ze kan goed luisteren en laat je in je waarde.

Opmerkingen of tips: Ga zo door Loes.

Sandra

Wat was je gevoel/ervaring bij mij in de praktijk? Loes is een hele open en rustige vrouw die subtiel aanvoelt wat je nodig hebt en dat ook (soms met een knipoog) durft te benoemen. Een hele prettige energie heb ik daar mogen ervaren. De praktijkruimte straalt ook die energie uit, het is een veilige en uitnodigende plek.

Wat heeft mijn behandeling je opgeleverd?De Acces Bars behandeling heeft mijn blik weer verwijd. Er is een soort last van me afgevallen, zo voelt dat tenminste, hierdoor kan ik weer meer met een open vizier naar mezelf en de wereld in kijken. In de eerste dagen na de behandeling voelde ik letterlijk in mijn lijf, dat er een proces gaande was. Dit varieerde van een zwaar hoofd tot hoofdpijn en onrust in mijn lijf. Daarna werd het letterlijk en figuurlijk lichter. Mooi en bijzonder om te mogen voelen hoe een redelijke passieve behandeling een duidelijk voelbare reactie en effect heeft.

Als je me zou aanraden aan je beste vriend(in), wat zou je dan over me zeggen? Eigenlijk heb ik dat al bovenin benoemd. Je gaf mij het gevoel dat ik er mag zijn en je kunt echt “intunen” op iemands energie. Dat is een mooie gave waardoor je precies weet wat iemand nodig heeft, hierdoor geef je iets extra’s. Je neemt de tijd voor je cliënt en hebt er alle aandacht voor.

Maarten

Wat was je gevoel/ervaring bij mij in de praktijk? Bijzondere ervaring was, dat er tijdens de behandeling een rust door mijn lichaam trok en de kwalijke plek in mijn rug erg warm begon te worden, wat de pijn weg nam.

Wat heeft mijn behandeling je opgeleverd? De constant aanwezige rugpijn is na de 2e behandeling dagen weg gebleven en daarna nog dagen lang heel veel minder aanwezig geweest dan vóór de behandeling, ondanks de opmerking van de chirurg dat ik niet meer pijnvrij zou zijn. Er blijkt dus meer tussen hemel en aarde te zijn.

Als je me zou aanraden aan je beste vriend(in), wat zou je dan over me zeggen? Probeer deze therapie zeker, al denk je er op voorhand misschien anders over.

Opmerkingen of tips: Maak bekend wat je in je hebt

Amanda

Wat was je gevoel/ervaring bij mij in de praktijk? Een rustig en vertrouwd gevoel

Wat heeft mijn behandeling je opgeleverd? Het heeft me geholpen om weer dicht bij me zelf te staan en de rust terug te brengen door middel van ontspanning.

Als je me zou aanraden aan je beste vriend(in), wat zou je dan over me zeggen? Een hele fijne, zorgzame vrouw. Je voelt de positieve energie van haar af komen. Een pracht vrouw waar je ook echt het gevoel hebt dat er naar je geluisterd wordt.

Opmerkingen of tips: Ga zo door!